2011. augusztus 29., hétfő

Kőzúgó

Remélem a blog követői közül mindenki tudja, hogy mit takar a név és azt is, hogy hol találhatja meg? Ha esetleg mégis akad 1-2 nagyon fiatal személy akkor nekik elmondom, hogy a Kőzúgó egy kisebb vízesés a Kicsilok patakán. Hogy az hol van? Hát Gyergyócsomafalvától  Szászfalun keresztül a Lok fele. 
Az elmúlt napokban a vakáció utolsó napjaiban kapaszkodva jutottam el az Ozon Turist Panzióba, amely a szülőfalumhoz közeli Erdőszád részen található. A foci, lubickolás, sószívás, szauna, pisztrángozás mellett egy könnyebb átmozgató :))) túra során jutottam a Kőzúgóhoz. Volt ott kékhátú gomba is, amit - már gyerekkorom óta tudom - a derék csomafalviak nem szednek le :) Mi leszedtük, megettük.
Képek az Ózon Panzióról:
  


 Képek a Kőzúgóról:





2 megjegyzés:

Bedő Zoli írta...

Jajte, ezta csepp vizecskét minek tetted fel ide? Hátmett ugyes tugya mindenki hogy hol van smijaza...(szerinted:-))), mett én akkor fijatalabbacska vagyok erősen )
Jó hely, szép hely, és úgy látom, hogy közben sikerül egy-egy szép fotót is csinálnod...ejsze gépet cseréltél?? :-))))

Köllő Zsolt-Ágoston írta...

Nekem csak csepp vizecskék jutnak mostanában, de azokra felnézek, s nagyobbnak látszanak :) A gép a régi...de te tudod, a fotós teszi a képet, s nem fordítva. Bőcsködjek-e még? :)