2010. február 28., vasárnap

Kiruccanás

2010. március 1.


A nappalok egyre hosszabbak és melegebbek lesznek. Nehéz a házban maradni. Szabadnapokon, vagy munka után érdemes kiruccani egyet valahová. Néhány ötlet a szentgyörgyieknek, hogy merre vegyék az irányt, ha tombol bennük a tavaszias jókedv és energia. A hó elmente után még mindenfele sok a szemét, de most inkább a tavaszias illatra, az ébredező természetre figyeljünk.


A Pacé tetejéről csodálatos a kilátás a környező hegyekre és még a Büdöskútból is ihatunk túránk végén (az elején is, ha jól esik :) A víz természetesen nem pótolhatja a komlóleves egyéb előnyeit, de a szomjat oltja. 


Az Olt parti séta igazán kellemes lehet, és még "vízesésben" is gyönyörködhetünk


Előpatak fele nagyon sok kirándulásra alkalmas hely van, az erdőben pedig az avar alól már nyújtogatják leveleiket és szirmaikat a tavasz első virágai


A Bíróné pusztája szintén közel van a városhoz és jól jelzett út vezet odáig. Ráadásul egy kis húzoszkodással maradék energiánkat is le tudjuk vezetni.


A Bíróné pusztájától már csak egy "lépés" a Csaba forrás és a kiszáradt Honvéd kút, de Sugásfürdőre is fel lehet sétálni a régi úton, az oszlopok alatt (biciklivel is kellemes kikapcsolódás)


Ha többet akarsz megtudni Sepsiszentgyörgy és környékének túraútjairól kattints IDE! A növényeket, például a képen látható kakasmandikót, ne szedd le! És ha jól laktál vidd haza a szemetedet az erdőből és erre figyelmeztess tapintatosan :) másokat is!


Kellemes túrázást! 

2 megjegyzés:

Andi írta...

Mennyi szep hely es milyen keves ido... :)

Névtelen írta...

Another thing to consider is purchasing original Vig - RX Plus enhancement pills.
If you refer the internet then you will find out positive feedback about Vig - Rx plus pills,
confirming its credibility and reliability in
treating all sexual problems. You simply enjoy sex to the full when
you use the pills.

my weblog ... vigrx plus wikipedia